Autoschade Berkel en Rodenrijs

Schade aan de auto komt vaker voor dan gewenst en komt nooit goed uit. Heeft u autoschade gereden in Berkel en Rodenrijs? Möller autoschade staat voor u klaar, wij geven u graag advies over het herstellen van uw auto. Met meer dan 40 jaar ervaring in schadeherstel zijn wij een begrip in Berkel en Rodenrijs. U kunt bij ons terecht voor het herstellen van alle soorten autoschades. Heeft u hulp nodig bij de afhandeling van uw schade in Berkel en Rodenrijs? Rij langs bij onze vestiging op de Berkelse Poort 85 of plan online uw afspraak in.  

Autoschade in Berkel en Rodenrijs, wat nu?

Nadat u schade heeft gereden met de auto zijn er een aantal stappen die u moet ondernemen om uw auto weer als nieuw te krijgen. Na het ongeval is het altijd belangrijk om foto’s te maken van de schade aan uw voertuig en de schade van de eventuele tegenpartij. Bel vervolgens uw verzekeraar of meld uw schade gemakkelijk online. Laat vervolgens uw auto herstellen bij Möller autoschade in Berkel en Rodenrijs. Deze vestiging wordt gekenmerkt door hun servicegerichte en betrouwbare schadeherstellers, met oog voor kwaliteit.

Geen schade te gek

Bij onze autoschadebedrijf in Berkel en Rodenrijs kunt u terecht voor het vakkundig laten herstellen van alle soorten autoschades. Van cosmetische- tot complexe autoschades, u bent bij ons aan het juiste adres. De meest voorkomende autoschades in Berkel en Rodenrijs zijn deukschade, krasschade, velgschade, lakschade en total-loss. Mede door de geavanceerde technologie en nieuwe materialen in auto’s wordt het schadeherstel vandaag de dag steeds complexer. Bij Möller autoschade Berkel en Rodenrijs beschikken onze ervaren schadeherstellers over de juiste kennis om uw auto weer als nieuw te maken.

Möller en merkenherstel

Binnen de regio Rotterdam en Lansingerland zijn wij als enige schadebedrijf door diverse merken officieel geautoriseerd. Wij herstellen autoschades in samenwerking met de fabrikanten van onder andere Smart, Nissan, Porsche, Mercedes Benz, Renault en Peugeot. Onze werkplaatsen beschikken over de juiste tools en onze schadeherstellers zijn mede door deze merken opgeleid. Uw fabrieksgarantie blijft na herstel volledig van kracht doordat wij uitsluitend werken met originele onderdelen. Onze vestigingen worden jaarlijks door deze importeurs bezocht en beoordeeld. Daarnaast werken wij met nagenoeg iedere lease- en verzekeringsmaatschappij in Nederland samen, dat is wel zo makkelijk. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op met ons schadeherstelbedrijf in Berkel en Rodenrijs.

Schadeherstel in Berkel en Rodenrijs

Bij Möller Autoschade in Berkel en Rodenrijs kunt u terecht voor vakkundig en betrouwbaar schade herstel. U kunt bij onze vestiging op de Berkelse Poort 85 langsrijden zonder afspraak. Liever online een afspraak inplannen? Geen probleem. Rijdt uw auto niet meer nadat u schade heeft gereden in Berkel en Rodenrijs? Of heeft u geen tijd of mogelijkheid om uw auto langs te brengen voor herstel? Maak dan gebruik van onze haal- en breng service. Met één telefoontje is alles geregeld. Van het invullen van het schadeformulier tot aan het puntgaaf afleveren van uw auto. Schade herstellen? Möller bellen!

Eerste hulp bij autoschade. Wij hebben antwoord op al uw vragen. Check de FAQ>>